Knob - øhoj, hvor det går!

Dejligt
at det begynder at blive lysere om aftenen, når man kommer hjem fra job. Så har vi lidt mere energi at give af til vores projekt, som løber af stablen om akkurat 6 måneder!

Her til aften har Martin lært mig de obligatoriske knob, man skal kunne. Jeg skal til speedbådskørekort på lørdag, så må hellere være lidt forberedt:) Jeg har lært pælestik, dobbelt halvstik og flagknob – råbåndsknob kunne jeg faktisk i forvejen (fra min tid som KFUK spejder). De sidder rimelig godt i hænderne nu, og er ved at vænne mig til at reb i forskellig farve og tykkelse desuden er en fast del af inventaret i vores dagligstue 🙂

pælestik2     Pælestik

pælestik I gang med at lave dobbelt halvstik

På nuværende tidspunkt er vi også begyndt rigtig at glæde os til at komme ned på båden og bo. I virkeligheden er vi nok ikke rigtig by-mennesker, vi er begge to opvokset i nogle mindre landsbyer så frisk luft og grønne arealer er nogle behov, vi skal have opfyldt! Så at flytte ned til Hundige havn giver lidt muligheder der:)

I weekenden var vi til bådmesse i Fredericia, det såkaldte BOATSHOW, det var rigtig sjovt! Man forestiller sig ikke (eller det gjorde jeg i hvert fald ikke), at man kan bruge en hel dag – ja, faktisk flere hvis man havde dem – på at se på båd-ting! Der er alt fra forskellige søtoiletter til kogebøger til udstillede sejlbåde i kulfiber! Det der overraskede mig mest var, at der findes en butik, som udelukkende laver kalecher til lystbåde! Der findes flere forskellige typer, modeller og alskens farver af kalecher, så det er vel en industri i sig selv?. Dem fik vi også en snak med, selvom vi har en kaleche. Man kunne jo blive inspireret:)

martinbådmesse  Indgangen til bådmessen

Vi fik købt en del ting med stor besparelse og fik opklaret mange af de spørgsmål vi havde, eller i nogle tilfælde – blevet forvirret på et højere niveau – men alt i alt synes vi at det havde været en brugbar dag, og bagagerummet i Toyota’en blev da også fyldt godt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


syv − = 1