Preparation

FORBEREDELSE

Så er vi for alvor gået i gang med vores store projekt.

Velkommen til vores blog, som kommer til at omhandle forberedelse og tur til Caribien t/r i vores dejlige sejlbåd Aura fra september 2015 til juli 2016.

Selvom vi har købt en godt udstyret båd, så fandt vi alligevel ud af, at vi manglede en hel del ting for at kunne kalde os “langtursklar”. Dette indbefatter alt fra diverse sejlercertifikater, kommunikationsudstyr, diverse udstyr bl.a. redningsflåde til praktikken i at opsige lejlighed og job samt dernæst at have en hverdag på en sejlbåd.

Vi glæder os, og ser frem til at skrive mere her på bloggen, jo mere vi får forberedt.

Velkommen ombord på Aura!

4 tanker om “Preparation”

 1. Hej Terese! Tak for et godt Duelighedskursus syntes det var hyggeligt at arbejde sammen med dig.Kunne godt tænke mig at komme ned til Hundige havn og besøge jer dig og Martin og så er jeg jo super nysgærrig efter at se jeres smukke “Skiv” nede om læ.
  Mvh
  Michael Krause.

  1. Hej Michael. Mange tak for din besked! Vi er i disse dage ved at forberede hjemmesiden med opdatering af rute og gastevejledninger, så skriver til dig, når det hele er klar. Vi snakkes ved! hilsen Terese

   1. Hjertelig velkommen på vores hjemmeside aurasejler.dk. Vi glæder os til at skrive om vores tur til Caribien og hjem igen fra september 2015 til juli 2016. Vi har mange forberedelser igang, og er meget spændte! Vi vil så vidt muligt prøve at opdatere siden løbende med nye indlæg. 

    Velkommen ombord!

  2. Hej Michael. tak for visitten i påsken! jeg har fået lagt ruten op på hjemmesiden nuher, så er der lidt mere at kigge på 🙂 mangler stadig gastebrevet, men håber jeg kan få tid til det snarest! har skrevet lidt mere under “join us” også. kh Terese

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


fem + 2 =

Et sejlereventyr til Caribien // A sailing adventure from Denmark to the Caribbean