Hvad koster det?

Gaster er at betragte som ulønnede søfolk, der betaler for deres kost, diesel, havneudgifter mm samt til skibets langsigtede vedligehold. Gastebidraget går således kun til driften af Aura og øvrigt udstyr, samt er med til at dække omkostningerne ved reparationer, vedligeholdelse og sikkerhed.

En køjeplads koster 150 kr. pr dag
.

• Når alt er aftalt betales et depositum på 4500 kr., svarende til 1 måneds køjepenge – først da er du sikret en plads.

• Konto- og registreringsnummer oplyses i mail.

• Hvis du melder fra på et togt tilbagebetales depositum kun, hvis pladsen besættes af en anden gast.

• Hvis du vælger at afmønstre før tid, tilbagebetales køjepenge kun såfremt det lykkes båden at finde en gast i den pågældende periode.

• Hvis skipper beder en gast om at afmønstre før tid, tilbagebetales køjepenge fra den dag du afmønstrer, til togt er afsluttet.

• Hvis du booker mere end en måned, skal de resterende køjepenge indbetales, inden du påmønstrer.

• Vi tilstræber at gaster er med i minimum en måned, da det er hårdt for alle at skifte besætning hele tiden.


Fælleskasse

Derudover kommer fællesudgifter til mad, drikkevarer, diesel, benzin til dinghy, havnepenge, indklarering mv, som vi deles om. Udgiften til fælleskassen varierer efter sejladsområde. Du skal regne med 2000-2500 kr per måned. Alle forudbetaler for 1 måned. Individuelle behov såsom slik, sodavand mm. betales for egen regning.

Lommepenge, visum, vaccinationer, forsikring mv. kommer oveni som individuelle personlige udgifter. Udgifter til ud-/hjemrejse afholdes under alle forhold af gasten selv. Også hvis skibet ankommer forsinket til et afmønstringssted.

Vi prøver selvfølgelig at tilpasse at Aura er i nærheden af, hvor du ankommer til og afrejser fra, men det kan ikke altid lade sig gøre. Så vær indstillet på en eventuel ekstra udgift i form af hotelophold, ændring af billet m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


1 × = seks

Et sejlereventyr til Caribien // A sailing adventure from Denmark to the Caribbean