Kategoriarkiv: Aura til salg

AURA ER SOLGT! Tidligere: Vores sejlbåd Aura er til salG

Efter et vidunderligt og oplevelsesrigt sejlerår i sæsonen 2015/2016 med vores dejlige båd Aura tur/retur til Caribien satte vi hende til salg. Det blev en meget kort proces, da vi fik solgt hende dagen efter vores hjemkomst i Greve Marina i juli 2016. Det viste sig, at salget endte meget ulykkeligt, og den historie kan du læse meget mere om her.

Nu har vi fået Aura tilbage og vi har haft en dejlig sæson i hende herhjemme i Danmark i 2020. Vi har dog besluttet at sælge Aura igen. Vi har nydt mange tusinde timer, og sømil, ombord på den dejlige båd. Vi købte båden i sin tid, fordi vi så Aura som båden, der kunne bringe os trygt og godt rundt på vores livs sejlereventyr. Aura har ført os sikkert gennem hårdt og barskt vejr, har bragt os smukke naturoplevelser og skabt fundamentet for mange dejlige stunder og været vores bolig i 15 måneder.

(mere…)

AURA er sat til salg

Efter
et vidunderligt og oplevelsesrigt sejlerår med vores dejlige båd Aura har vi besluttet at sælge hende. Vi har nydt mange tusinde timer ombord, og sejlet ligeså mange spændende sømil. Aura har ført os sikkert gennem hårdt og barskt vejr, har bragt os smukke naturoplevelser og skabt fundamentet for mange dejlige stunder. Indenfor en uge er vi på vej mod Danmark igen, og forestiller os at hverdagen derhjemme vil blive for travl til at give os ordentlig tid til at få sejlet nok i hende. Sagt med andre ord er Aura for stor til vores behov i Danmark.
Efter
mange og lange overvejelser er vi nået frem til, at det vil være bedst at sælge hende.

Salgsopstillingen kan ses her: AURA TIL SALG!

Fortæl og del gerne budskabet.