Kategoriarkiv: Klargøring

Vi sejler Aura hjem fra Marina Brodersby, Tyskland

Efter en årelang tvist med en tysk køber fik vi officielt vores kære båd Aura igen i februar 2020. Du kan læse mere om den historie her.

Martin tog ned på den aftalte overtagelsesdato en kold februardag 2020 for at modtage nøglerne til båden. Aura havde heldigvis stået indendørs i en lagerhal, og var derfor ikke medtaget af vejr og vind efter et par år på land. Så hun lignede sig selv. Martin blev på båden weekenden over for at tilse de forskellige påståede mangler på båden. Køber havde lavet nogle destruktive indgreb fx fjernet maling/gelcoat ind til glasfiberen et par steder, så det skulle lukkes, så vi kunne få hende i vandet og hjem til DK.

Læs videre Vi sejler Aura hjem fra Marina Brodersby, Tyskland

Jomfruøerne - dansk imperialisme og glasklart vand

Medstrøm,
medvind og måneskin førte Aura smukt gennem natten mellem St. Martin og Tortola som er hovedøen på de Britiske Jomfruøer. ( De Britiske Jomfruøer omtales fremover som BVI).  Vi ankom om morgenen d. 11. April 2016 ved Road Town, Tortola, efter 90 sømil på 16 timer. Vi kastede anker, og efter en meget bureaukratisk og langsommelig indklarering gik vi en tur i selve byen. Navnet Road Town passer godt (mere…)

Cap Verde - modermælkserstatning, julepynt og vandsnyderi

Vi
har tilbragt en god uges tid på to ud af de ni øer, som Cap Verde består af. Blogindlægget her er blevet lidt langt, men der kommer flere fotos, jo længere I læser:)

Onsdag d. 25. november ankom vi tidlig morgen til marinaen i Mindelo på Sao
Vi
ncente.
Vi
havde faktisk et par timer inden det blev lyst, så vi var nødt til at sejle nogle ekstra sømil for at fordrive (mere…)