Snart afgang!

Under
3 uger til afgang! Det er lidt for vildt – faktisk!

TIL GASTEANSØGERE: Vi er fuldt besat i efteråret, så hvis du vil sejle med, så har vi først ledige gastepladser til foråret, kig på forrige blogindlæg.

Ikke desto mindre har vi lidt udfordringer med Aura i øjeblikket. Vi blev påsejlet i starten af august, som har medført at vi skulle en tur på bådeværft i Humlebæk. Humlebæk er en rigtig hyggelig by med en charmerende havn, og vi synes at det var rigtig godt med en testsejlads herop fra Hundige. Vi havde dog ikke lige forestillet os at skulle tilbringe omkring tre uger i det nordsjællandske, da det viser sig at vi foruden påsejlingsskaden har endnu en skade. Som faktisk er større. Skønt. Taksator fra forsikringsselskabet kommer på tirsdag, så det bliver spændende hvad udfaldet bliver af det. Vi har valgt at tage det roligt nu, selvom det lige ødelagde vores tidsplan oppe i hovedet.

De er flinke på værftet, så vi må gerne være heroppe og klargøre båden fortsat. Så det er jo temmelig heldigt, for ikke at sige strengt nødvendigt :)!

aura bagfra

 

På billedet her ser I hvordan Aura kommer på bedding. Tænk at jeg har brugt den vending “at have noget på bedding” i mange år, men jeg har aldrig vidst hvad det egentlig indbefattede! Men det betyder simpelthen at en traktor med en anhænger på kører ned i vandet under båden og “griber fast” om den med nogle metal-“arme”. Herefter kan traktoren trække Auras ni tons vægt (plus lidt ekstra vægt fra støvsuger, henkogt kød samt Martins store mængder værktøj) op på land. Herefter sætter man nogle metalstøtter på skroget, og disse holder tilsyneladende hele hendes vægt.  Det er ret imponerende, I kan se på foto øverst hvordan det ser ud. For at komme op i båden sætter man i stige bagpå hækken, og så kravler man op og har den flotteste udsigt udover Øresund.

Efterhånden bliver vi klar, selvom omfanget af arbejdsopgaver er lidt større end vi liiige havde regnet med, da vi søsatte projektet i februar. Men vi har det sjovt, dog lidt trætte til tider, og arbejder derudaf. Martin er stoppet med at arbejde, mens jeg har 6 arbejdsdage tilbage.

Vi har også fået nogle søde gaster, som vi glæder os til at fortælle mere om her på bloggen, når det går løs om få ugers tid:)

En tanke om “Snart afgang!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


7 × fire =